Suoratoisto ja radion maailmaan sijoittuvat elokuvat

Suoratoistopalvelut tarjoavat useita elokuvia, jotka sijoittuvat radion maailmaan. Nämä elokuvat käsittelevät usein radiotoiminnan historiaa, juontajien ja toimittajien elämää sekä radiodraaman tekemistä. Tässä muutamia esimerkkejä radion maailmaan sijoittuvista elokuvista, joita voi katsoa suoratoistopalveluista:

 1. Good Morning, Vietnam (Netflix): Good Morning, Vietnam on draamakomedia, joka perustuu todellisiin tapahtumiin. Elokuvassa Robin Williams esittää radiotoimittajaa Adrian Cronaueria, joka toimii asevoimien radiossa Vietnamissa vuonna 1965. Elokuva käsittelee sotaa, poliittista ilmapiiriä ja radiotoimittajien vapautta.
 2. Pirate Radio (Amazon Prime Video): Pirate Radio on brittiläinen komediaelokuva, joka sijoittuu 1960-luvun Britanniaan. Elokuva kertoo laittomasta radiokanavasta, joka lähettää rock-musiikkia Britannian ulkopuolelta. Elokuva käsittelee radiotoiminnan historiaa ja kulttuurista vaikutusta.
 3. Talk to Me (Amazon Prime Video): Talk to Me on draamaelokuva, joka perustuu todelliseen tarinaan radiopersoonallisuudesta Ralph ”Petey” Greene Jr:sta. Don Cheadle esittää Greeneä, joka aloitti uransa aamuradiossa 1960-luvun Washington D.C.:ssä ja sai suosiota puhumalla politiikasta, rasismista ja kansalaisoikeuksista.
 4. The Boat That Rocked (Netflix): The Boat That Rocked on brittiläinen komediaelokuva, joka sijoittuu 1960-luvun Britanniaan. Elokuva kertoo laittomasta meriraadiosta, joka lähettää rock-musiikkia ja on suosittu nuorten keskuudessa. Elokuva käsittelee radiotoiminnan historiaa, kulttuurista vaikutusta ja nuoruuden kapinahenkeä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä elokuvista, jotka sijoittuvat radion maailmaan ja joita voi katsoa suoratoistopalveluista. Näiden elokuvien kautta voi oppia uutta radiotoiminnan historiasta ja sen kulttuurisesta merkityksestä, mutta ne ovat myös viihdyttäviä tarinoita radion maailmasta ja sen vaikutuksesta ihmisten elämään. Koska olet muuten katsonut, millaisia laajakaistasopimuksia on tarjolla, eli tehnyt vertailua omaan laajakaistaasi?

Suomalaiset ja suoratoiston katseleminen

Suomessa on myös tarjolla erilaisia kotimaisia suoratoistopalveluita, kuten Elisa Viihde, C More ja Ruutu, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille suosittuja kotimaisia tv-sarjoja, elokuvia ja muita viihdetarjouksia.

Tässä on joitakin suosittuja suoratoistopalveluja ja niiden tarjoamia sisältöjä:

 • Netflix: Elokuvia, televisiosarjoja, dokumentteja, animaatioita, stand-up-koomikkoja
 • Amazon Prime Video: Elokuvia, televisiosarjoja, urheilua, dokumentteja
 • Disney+: Disney-elokuvia ja -sarjoja, Marvel-elokuvia ja -sarjoja, Star Wars -elokuvia ja -sarjoja, National Geographic -dokumentteja
 • HBO Nordic: Televisiosarjoja, elokuvia, dokumentteja, stand-up-koomikkoja
 • Viaplay: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • CMore: Televisiosarjoja, elokuvia, urheilua, dokumentteja, lasten ohjelmia
 • YouTube: Videoita eri kategorioista, kuten musiikki, vlogit, elokuvat, televisiosarjat, urheilu, opetusohjelmat ja paljon muuta.
 • SkyShowTime: SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parasta viihdettä, suurimpia menestyselokuvia ja sarjoja yksinoikeudella. Tutustu maailmankuulujen studioiden uutuuksiin ja suosikkeihin.
 • YLE areena, elokuvia, sarjoja dokumentteja – sarjoissa paljon brittisarjoja kuten Tukahduttava Rakkaus
 • MTV Katsomo ja suomalaiset sarjat kuten Mari Veitola Doc
About BossMan2021

Vastaa