Mitää kuuluu: Anssi Kela

Anssi Kela, tunnetaan enemmän musiikistaan kuin urheilusuorituksistaan, vaikka moottoriurheilu tulikin hänelle nuorempana tutuksi.

Anssi Kela, joka tunnetaan yleensä iloisista ja energisistä julkaisuistaan sosiaalisessa mediassa, on yllättänyt faninsa avaamalla henkilökohtaisia ja lohduttomia ajatuksiaan. Hän on julkaissut tilillään kirjoituksen, jossa hän listaa omia epävarmuuksiaan ja alemmuuskompleksejaan.

Epävarmuudet ja itsekritiikki

Lavalla itsevarmana rokkikukkona esiintyvä Anssi Kela kertoo julkaisussaan, kuinka hän kärsii yllättävistä epävarmuuksista, vaikka on tehnyt töitä muusikkona ja esiintyvänä artistina yli 20 vuoden ajan. Hän listaa ulkonäköönsä liittyviä epävarmuuksia ja paljastaa myös epävarmuutensa oman lauluäänensä suhteen.

– ”Olen naurettava. Liikun typerällä tavalla. Minulla on ohut ääni. Ja vielä ohuemmat hiukset. Ja VIELÄ ohuemmat jalat. Näytän rumalta. En osaa soittaa. Olen paskassa kunnossa,” Anssi kirjoittaa.

Ammatilliset epävarmuudet

Anssi Kela kertoo potevansa usein alemmuuskompleksia ja kokevansa, että muut lauluntekijät saavat biisejä valmiiksi nopeammin. Hän myöntää ajattelevansa ennen keikkoja, ettei yleisössä tule olemaan ketään. Tämä epävarmuus ulottuu myös hänen bändinsä sisälle, sillä hän kokee oman kitaransoittonsa olevan avutonta räpellystä verrattuna bändikaverinsa Mikko Kososen taituruuteen.

– ”Muut artistit ovat minua kiinnostavampia ja karismaattisempia. Kaikki on nykyisin niin erilaista. Onko minulla enää merkitystä? ’Ei kukaan kumminkaan tule,’ ajattelen ennen jokaista keikkaa,” Kela avaa lohduttomia ajatuksiaan.

Itsetutkiskelun merkitys

Anssi Kelan tilitys avaa uuden näkökulman artistin työhön ja siihen liittyviin paineisiin. Vaikka ulospäin hän saattaa vaikuttaa itsevarmalta ja karismaattiselta, sisäisesti hän kamppailee samojen epävarmuuksien kanssa kuin monet muutkin. Tämä rehellinen ja avoin tilitys muistuttaa, että jokaisen menestyvän artistin taustalla voi olla epäilyksiä omasta osaamisesta ja riittävyydestä.

Anssi Kelan rehellinen avautuminen omista epävarmuuksistaan ja itsekritiikistään on herättänyt paljon keskustelua ja osoittaa, että menestys ja epävarmuudet voivat kulkea käsi kädessä. Hän on rohkea esimerkki siitä, kuinka avoimuus ja haavoittuvuus voivat tuoda esiin inhimillisen puolen jopa kaikkein itsevarmimmista esiintyjistä.

Anssi Kela ja Factory by The Lake

Factory by The Lake -festivaali järjestetään Lohjalla, kauniissa tehdasmiljöössä Lohjanjärven rannalla. Festivaali tarjoaa kaksi päivää monipuolisia elämyksiä, mukaan lukien musiikkia, taidetta ja ruokaa.

Anssi Kela esiintyy tapahtumassa 24. elokuuta. Kela tunnetaan hiteistään kuten ”Mikan faijan BMW”. Tämän erikoiskeikan aikana Kelan musiikkia säestää Lohjan kaupunginorkesteri, mikä tekee esityksestä ainutlaatuisen kokemuksen.

About BossMan2021

2 kommenttia artikkeliin ”Mitää kuuluu: Anssi Kela”

Vastaa