Sami Rosholm & Casanova on vuodesta 2017 lähtien kiertänyt Suomea iloisella otteella, esittäen perinteistä tanssimusiikkia monipuolisesti. Ikivihreiden klassikoiden lisäksi heidän keikoillaan soi myös uudempia tanssikansan suosikkisävelmiä. Lyhyessä ajassa yhtye on noussut tanssikansan suosikiksi, mistä kertoo nopeasti täyttynyt keikkakalenteri.

Yhtye koostuu rutinoituneista ammattilaisista, joilla on juuri sitä oikeaa pilkettä silmäkulmassa. Sami Rosholm & Casanova -kokoonpanoon kuuluvat:

  • Sami Rosholm – laulu
  • Heli Latva-Kiskola – haitari, koskettimet ja laulu
  • Antti Heikkilä – basso, laulu
  • Kimmo Isola – kitarat
  • Vili Isola – rummut, laulu

Laulajan taival

Sami Rosholm on pehmeä-ääninen hurmuri, joka on kuin omiaan tanssilavoille ja muihin paikkoihin, joissa arvostetaan perinteistä tanssimusiikkia. Sami on savolaistunut laulusolisti, joka aloitti uransa jo vuonna 1996 raumalaisen Viikarit-yhtyeen kanssa. Viikarit-yhtyeen kanssa Sami keikkaili ympäri Suomea vuoteen 2001 saakka.

Muutaman vuoden tauon jälkeen Sami jatkoi keikkailua kesällä 2017. Saman vuoden syksynä Sami kokosi itselleen musiikin ammattilaisista koostuvan Casanova-yhtyeen, jonka kanssa hän on sittemmin kiertänyt maamme tanssipaikkoja.

Casanova-yhtyeen menestys

Tanssikansa on nopeasti ja suurella innokkuudella ottanut Samin ja Casanova-yhtyeen vastaan. Tunteiden tulkkina tunnetun Samin suosion kasvu näkyy lisääntyvissä keikkojen määrässä ja yleisömäärissä. Sami keikkailee Casanova-orkesterin kanssa, jossa jokaisella jäsenellä on oma tärkeä roolinsa:

  • Heli Latva-Kiskola – harmonikka, koskettimet, laulu
  • Antti Heikkilä – basso, laulu
  • Kimmo Isola – kitarat
  • Vili Isola – rummut, laulu

Yksityiselämä

Sami Rosholm on syntynyt 31. heinäkuuta 1974 Oulussa, mutta asuu nykyään Kuopiossa perheensä kanssa. Sami ja hänen vaimonsa Tiina menivät naimisiin vuonna 2010, ja heillä on kaksi lasta.

Samin perhe-elämä ja musiikkiura ovat tasapainossa, ja hän on löytänyt onnen sekä kotona että lavalla. Sami ja Tiina juhlivat usein yhteisiä merkkipäiviään, kuten syntymäpäiviä ja hääpäiviä, mikä vahvistaa heidän perhesidettään.

Fanien suosikki

Samin ja Casanova-yhtyeen esiintymiset ovat täynnä energiaa ja iloa, mikä tekee heidän keikoistaan unohtumattomia kokemuksia. Tanssikansa arvostaa yhtyeen monipuolista ohjelmistoa, jossa yhdistyvät sekä ikivihreät klassikot että uudemmat suosikkikappaleet.

Sami Rosholm & Casanova on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa Suomen tanssimusiikin kentällä, ja heidän keikkakalenterinsa täyttyy nopeasti innokkaista faneista, jotka haluavat kokea heidän energiset ja iloiset esiintymisensä.

sami rosholm bändi