Kuka on The Weeknd

The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, on kanadalainen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja. Hän syntyi 16. helmikuuta 1990 Torontossa, Ontariossa. Tesfaye nousi julkisuuteen vuonna 2010, kun hän alkoi julkaista musiikkiaan anonyymisti YouTubeen. Hän päätti käyttää taiteilijanimeä ”The Weeknd”, jättäen pois kirjaimen ”e”, välttääkseen tekijänoikeusriitoja bändin nimeltä ”The Weekend”.

Musiikillinen ura

The Weekndin musiikki on sekoitus R&B:tä, soulia, funkkia, hip hopia ja elektronista musiikkia. Hän on tunnettu ainutlaatuisesta, usein melankolisesta äänimaailmastaan ja tunnepitoisista sanoituksistaan. Hänen läpimurtoalbuminsa ”Trilogy”, joka on kokoelma remasteroituja mixtapeja hänen uransa alkuajoilta, julkaistiin virallisesti vuonna 2012. Tämä projekti vakiinnutti hänet yhtenä aikamme määrittävistä taiteilijoista. Hän on voittanut useita arvostettuja palkintoja, mukaan lukien useita Grammy-palkintoja.

About BossMan2021

Vastaa