Yle Radio Suomi on Suomen suurin radiokanava, joka tarjoaa kuulijoilleen monipuolista sisältöä ympäri vuorokauden. Kanavan ohjelmisto sisältää musiikkia, uutisia ja ajankohtaisia aiheita, jotka palvelevat eri kuulijaryhmiä.

Ohjelmisto on monipuolinen ja kattaa laajan kirjon erilaisia teemoja. Esimerkiksi Radio Suomen Musiikki-ilta tarjoaa uutta kotimaista musiikkia sekä nostaa esille maailmanlaajuisia musiikillisia trendejä ja ajankohtaista nostalgiaa. Juontajina vuorottelevat Jyrki Hakanen, Paula Jokimies ja Hanna Kataja-Rahko.

Kuuntelijat voivat osallistua ohjelmiin ja seurata Radio Suomen tarjoamaa sisältöä suorana lähetyksenä. Tämän lisäksi Yle Areena tarjoaa podcasteja ja mahdollisuuden kuunnella ohjelmia jälkikäteen. Lisäksi kanavalla on omat alueelliset versiot eri kaupungeista, kuten Helsinki, Hämeenlinna ja Joensuu, joten kuulijat voivat nauttia myös paikallisesta sisällöstä.

Radio Suomen ohjelmatiedot ovat helposti saatavilla Yle Areenan kautta, mikä mahdollistaa ohjelmien seuraamisen kätevästi missä ja milloin vain.

Lisätietoa Yle Radio Suomesta ja sen ohjelmistosta löydät Yle Areenan sivuilta.