Retrorock-yhtye Black Star Gramophone julkaisi musiikkivideon Therapy Tune -kappaleelleen

Retrorock-yhtye Black Star Gramophone julkaisi musiikkivideon
Therapy Tune -kappaleelleen – Oman elämänsä
kulttijohtaja jatkaa seikkailujaan!
”Remember to travel light if you wanna take a trip in to my mind”


Helsinkiläinen Black Star Gramophone ilahdutti juurevan rock ’n’ rollin ystäviä helmikuussa julkaisemalla debyyttialbuminsa Shooting Stars. Leso Soundi -levymerkin ensimmäisenä julkaisuna toiminut monipuolinen albumi tarjoili kattavan kuvan yhtyeen värikkäästä musiikista, jonka matkassa kuljetaan Tukholman kaduilta avaruuteen ja takaisin sekä hulluuden rajamailta aina päätyyn saakka.

Levyn viimeisenä singlenä kuultiin Them People, jonka musiikkivideolla seikkailee oman elämänsä kulttijohtaja. Tänään julkaistulla Therapy Tune -kappaleen musiikkivideolla sama korkeampaa voimaa ja tietoisuutta välittävä hahmo on umpihihaisissa valkotakkisten tutkittavana.

“Therapy Tune -kertoo nimensä mukaisesti retkestä sörkkimään mielen syövereitä, joskaan tällä kertaa terapeuteilla ei välttämättä ole tavoitteena parantaa potilasta vaan päästää omassa mielessä vellova paha olo myllertämään viattoman saarnamiehen hauraan mielen riekaleita entisestään.

Myös kappaleen sävellys on eräänlainen seikkailu hulluttelun rajamaille, joskaan liiaksi yhtye ei lähde sekoilua harrastamaan. Vain sopivasti. Sen verran kuin mieli antaa myöden”, yhtye pohdiskelee.

Seuraavat keikat:
13.4.2024 Käpygrilli, Helsinki
3.5.2024 Varjobaari, Tampere
4.5.2024 Katubaari Axu, Tampere
16.5.2024 Bar Loose, Helsinki

Black Star Gramophone on:
Heikki Näränen: Laulu
Otso Laatikainen: Rummut
Ari Suhonen: Basso
Topi Tarkki: Kitara

INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY

About BossMan2021

Vastaa