Hae SweepBankin luottokorttia ja nauti myös kortin mukana tulevan SweepBank pankkisovelluksen kaikista palveluista ja eduista

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, joka on osa globaalisti toimivaa Multitude fintech -finanssiryhmää, tarjoaa ainutlaatuisia finanssipalveluja asiakkailleen. Vuodesta 2021 toiminnassa ollut SweepBank on osoittautunut innovatiiviseksi toimijaksi finanssialalla, ja se on kerännyt jo yli 50 000 tyytyväistä sovellusasiakasta. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

SweepBank noudattaa toiminnassaan vastuullisuutta, kunnioittaen voimassa olevaa lainsäädäntöä, kuluttajaviranomaisten suosituksia ja vastuullisen luotonannon periaatteita.

SweepBankin luottokorttipalvelut

SweepBankin luottokorttipalvelut ovat houkutteleva vaihtoehto asiakkaille, sillä ne tarjoavat:

  • Virtuaalisen Mastercard luottokortin, jossa on jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, nopean hakuprosessin ja välittömän luottopäätöksen. Luottoraja on 1 000 – 8 000 €, ja korttiin ei liity avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja.
  • Lisäpalvelut, kuten virtuaalinen pankkikortti, käyttötili 1% vuosikorolla, säästötili 1,4 % vuosikorolla ja määräaikaistili jopa 3,3% vuosikorolla, sekä ostoedut ja jopa 5% cashback ostojen arvosta kanta-asiakasohjelmassa.

Virtuaalikortin käyttö arjessa

Virtuaalinen luottokortti muuttaa arjen maksutapahtumia merkittävästi. Asiakkaat voivat hyödyntää virtuaalikorttia sekä verkko-ostoksissa että fyysisissä kaupoissa. Mobiilimaksusovellusten, kuten Apple Payn ja Google Payn, ansiosta virtuaalikortilla maksaminen on nopeaa ja helppoa. Turvallisuus on myös keskeinen etu, sillä kortin tiedot pysyvät suojattuina ja erillään fyysisistä korteista, mikä vähentää tietojen väärinkäytön riskiä.

Luottokortin hakeminen ja ehdot

SweepBankin luottokorttia voi hakea helposti verkossa, ja luottopäätös saadaan välittömästi. Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, tulojen tulee olla vähintään 1600 euroa kuukaudessa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakemusprosessin jälkeen asiakkaat saavat luottokortin ja muut pankkipalvelut käyttöön lataamalla SweepBankin mobiilisovelluksen.

Luottokortin kustannukset

Esimerkiksi 1500 euron luoton nimelliskorko on 19,9%, ja todellinen vuosikorko on 21,82%. Takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, ja luoton kokonaiskustannus on 1 666,56€, josta kuluja kertyy 166,56€.

*Huomioitavaa: Luottokorttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta tietyistä lisäpalveluista voi aiheutua maksuja.

About BossMan2021

Vastaa