Radioon paluun tehnyt Susanna Laine vakiinnuttaa paikkansa Suomipopilla – uusi ohjelma huippuvieraiden kanssa

Susanna Laineen uutuusohjelma tuo kiinnostavat vieraat ja keskustelut Radio Suomipopin viikonloppuihin.

Radio Suomipop vahvistaa viikonlopun ohjelmistoaan, kun lauantailähetyksessä kuullaan huomisesta lähtien uutta, mutta tuttua ääntä.
Susanna Laine juontaa huomisesta 23.9. lähtien Suomipopin lauantaipäivissä omaa Viikonloppu Laineella -ohjelmaansa. Oma ohjelma on jatkumoa viime kesälle, jolloin Susanna teki Suomipopilla paluun radioon yhdeksän vuoden tauon jälkeen.

Viikonloppu Laineella -ohjelmassa Susanna saa joka viikko seurakseen tunnetun ja kiinnostavan vieraan, jonka kanssa ollaan oleellisten asioiden äärellä. Susannan haastattelussa vieraat avaavat persoonaansa ja luvassa on puhetta elämää mullistaneista hetkistä, rakkaudesta, intohimoista ja menetyksistä. Myös kuuntelijoilla on mahdollisuus esittää vieraalle kysymyksiä. Ensimmäisten viikonloppujen vieraina kuullaan Anni Hautamäkeä (23.9.), Heikki Paasosta (30.9.) ja Mikko Leppilampea (7.10.).

”Ihmiset ja heidän tarinansa ovat loputtoman mielenkiintoisia. Rakastan haastattelemista, ihanaa päästä siihen maailmaan takaisin,” Laine iloitsee.
 

Sami Kuronen sukeltaa Satulinnan kulisseihin

Supersuosittu ja ikoninen Vain elämää -ohjelma on tänä syksynä jalkautunut radioon ja Suplaan.
Suomipopilla kuullaan sunnuntaiaamuisin Sami Kurosen juontama Satulinnan Jatkot, jossa sukelletaan tämän kauden Vain elämää -ohjelman kulisseihin ja teemoihin.
Kuronen käy läpi jokaisen viikon tähtiartistin kanssa uran käännekohtia ja raottaa esirippua niistä Satulinnan tapahtumista, joita televisioruudussa ei nähdä.

”Satulinnan jatkoilla palaamme viikon jaksoon ja sen tapahtumiin. Lisäksi poraudumme entistä syvemmälle tähtiartistien tarinoihin ja sielunmaisemiin. Täydennämme yhdessä vieraani kanssa hänestä ohjelmassa piirrettyä kuvaa välillä ehkä yllättävilläkin yksityiskohdilla. Jatkoillahan käydään yleensä ne mielenkiintoisimmat keskustelut, joten kannattaa liittyä seuraan”, Kuronen sanoo.

Lauantaiaamuisin kello 08–10 Suomipopilla seuraa pitää Alina Kangasluoma, joka tarjoilee Suomipopin viikon parhaita hetkiä ja ajankohtaisia tärppejä televisio- ja elokuvatarjontaan.
Myös Suomipopin viikonlopuista tuttu Elina Kottonen jatkaa, mutta lähetysaika muuttuu hieman. Kottosen livelähetys Sanomatalosta kajahtaa nyt lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12–16.

”Livelähetyksiä, tähtivieraita ja Suomen parhaat biisit. Suomipopin viihdeviikonloppu on ajassa kiinni. Tuomme ohjelmistoon uutena myös Popuutiset, jotka toimittaa Ida-Liina Huurtela”, kertoo Suomipopin ohjelmapäällikkö Sanna Wänskä.


Radio Suomipopin Viiden tähden Viihdeviikonloppu
Lauantai
8–10 Alina Kangasluoma
10–12 Viikonloppu Laineella
12–16 Elina Kottonen
Sunnuntai
8–12 Sami Kuronen ja Satulinnan Jatkot
12–16 Elina Kottonen
16–18 Viikonloppu Laineella (uusinta)

About BossMan2021

Vastaa