Nicki Minaj ilmoitti uudesta albumistaan ”Pink Friday 3”

Nicki Minaj julkaisee pian uuden albumin nimeltä ”Pink Friday 3”. 41-vuotias räppari kertoi päätöksestään sosiaalisessa mediassa viikonloppuna, selittäen miksi hän hylkäsi alkuperäisen suunnitelmansa julkaista ”Gag City Reloaded” -deluxemateriaali albumilleen ”Pink Friday 2” ja päätti sen sijaan tehdä kokonaan uuden albumin sarjaan.

Anaconda”-hitti teki lupauksen ilmoittaa julkaisupäivän ”seuraavien parin viikon aikana” ja vakuutti julkaisevansa uuden kappaleen projektista ennen sitä. Pitkässä viestissään X/Twitterissä hän kirjoitti: ”Sen sijaan, että tekisin deluxe-version Pink Friday 2:sta, olen päättänyt tehdä kokonaan uuden albumin.

Sisällytän silti uusia kappaleita, kuten #Mamita ja [The “anxiety” song], loppuun asti kiertueelle… ja ilmoitan uuden päivämäärän seuraavien parin viikon sisällä. Uusi musiikki on liian hyvä heitettäväksi pois deluxe-albumille. (sic)”

Hän jatkoi: ”Eilen illalla nauhoittamani kappaleet olivat vain liian ikonisia. Rakastan teitä niin paljon. Tiedätte sen. Tiedän, että tiedätte. Annan teille silti jotain ennen ilmoitusta, joten älkää huoliko.”

Toistaen, että uudet kappaleet ansaitsevat oman albuminsa ”tietyllä” kappalejärjestyksellä, hän lisäsi: ”Se on vain minulle hyvin erityistä niin monesta syystä, joista ette tiedä.

”Panen jokaisen kappaleen sinne tiettyyn järjestykseen jne. Joten kunnioittaakseni sitä, aion antaa sille kunnioituksen ja integriteetin, jonka se ansaitsee kauniina työnä eikä lisää siihen mitään muuta. 1 tai 2 kappaletta ei ole mikään suuri juttu, mutta 5-7 kappaletta tuntuu vähän hutiloivalta juuri nyt (minun vaatimattoman mielestäni). (sic)”

”Pink Friday 2” julkaistiin joulukuussa ja siinä esiintyivät muun muassa J. Cole, Drake, Lil Wayne, Future, Lil Uzi Vert, 50 Cent, Monica ja Keyshia Cole. ”Pink Friday” oli Nicki Minajin ylistetty debyyttialbumi vuonna 2010, ja se sai jatko-osan vuonna 2012 julkaistussa ”Pink Friday: Roman Reloaded”, jossa hän kokeili dance-poppia ja esitteli rakastetun hittinsä ”Starships”.

Lue myös: Costello Hautamäki mukana Vain elämää -ohjelmassa

Vastaa