Hailie Jade itki ääneen kuunnellessaan isänsä Eminemin uutta musiikkia

Hailie Jade huomasi kuunnellessaan isänsä Eminemin uutta musiikkia, että se oli hänelle äärimmäisen tunteellinen kokemus.

Viimeisimmässä jaksossaan podcastissa ”Just a Little Shady” vaikuttaja kuvaili, kuinka hämmästynyt hän oli nähdessään videon kappaleeseen ”Somebody Save Me”, jossa kuvataan vaihtoehtoinen todellisuus, jossa räppari ei koskaan päässyt päihteistä eroon.

”Puhuen asioista, joita katselin viime viikolla, jotka luulen katsoneeni, mutta joita en halua katsoa uudelleen – ”Somebody Save Me” -musiikkivideo on ulkona ja minä katsoin sen”, hän sanoi E! Newsin mukaan. ”En usko, että voin tehdä sitä uudelleen. Itken joka kerta, kun kuulen sen ylipäätään.”

”Somebody Save Me” -videolla on mukana Hailien kuvaa lapsena ja sanoja kuten ”Hailie, olen niin pahoillani, tiedän, että en ollut siellä ensimmäisessä kitarakeikassasi / En saattanut sinua alttarille / En nähnyt ensimmäisen lapsesi syntymää / En nähnyt ensimmäistä podcastiasi, katson alas, rakas.”

”Houdini”-hitti tekijä juhli 16 vuotta raittiutta huhtikuussa tänä vuonna.

Muualla Hailie huomautti olevansa hämmästynyt Eminemin ja Skylar Greyn kappaleesta ”Temporary”, joka sisältää äänitteitä hänen vauva-ajastaan.

”Sen ja ”Temporaryn” välillä, ok, no, sitä kuuntelin ja se mursi minut. Itkin ääneen luulen molempien kappaleiden kohdalla, mutta erityisesti ”Temporaryn”, 28-vuotias jatkoi. ”Katsoessani videota takaisin ja kuunnellessa musiikkia, tuntuu kuin vanhempani olisivat tehneet niin hyvää työtä. Kasvaessani en tajunnut, kuinka huonosti asiat olivat, mutta nyt aikuisena, jälkikäteen ajatellen, on niin pelottavaa ajatella sitä. Luulen, että siksi olen niin tunteellinen, vain ajatellen, että niin olisi voinut käydä.”

Hailie myös myönsi, että hän tulee tunteelliseksi kuunnellessaan paljon isänsä musiikkia.

”Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän voin kuunnella mitään kappaleita”, hän lisäsi.

Hailie on Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers III, ja Kim Scottin tytär.

Eminem julkaisi kaksitoista studioalbuminsa ”The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)” heinäkuussa.

Lue myös: Usher palasi lavalle kaulan vamman jälkeen

Vastaa