Blink-182 julkaisee ”One More Time… Part 2”:n ensi kuussa kahdeksalla uudella kappaleella

Pop-punk-legenda Blink-182, jonka jäseninä ovat Tom DeLonge, Mark Hoppus ja Travis Barker, on ilmoittanut julkaisevansa laajennetun version vuoden 2023 albumistaan ”One More Time…”. Uusi single ”All In My Head” julkaistaan perjantaina 23. elokuuta.

Kokoelma tulee saataville 6. syyskuuta sekä digitaalisesti että eri fyysisissä formaateissa, mukaan lukien rajoitettu painos kaksois-LP sinisillä marmoroiduilla vinyyleillä.

Uusiin kappaleisiin kuuluvat ”No Fun”, ”Can’t Go Back”, ”Every Other Weekend”, ”Everyone Everywhere”, ”If You Never Left”, ”One Night Stand” ja ”Take Me In”.

Lisäksi uusi vinyyliversio sisältää kaksi bonuskappaletta, ”Cut Me Off” ja ”See You”, jotka olivat aiemmin saatavilla vain suoratoistona tai digitaalisesti.

Rumpali Travis Barker vihjaili tulevasta julkaisusta viikonloppuna kirjoittamalla X:ssä (entinen Twitter): ”‘One More Time Part 2’ on luovutettu miksausta ja masterointia varten teille kaikille.”

Viime vuoden albumi merkitsi yhtyeen ensimmäistä studioprojektia alkuperäisen kokoonpanon kanssa yli vuosikymmeneen. Alkaline Trion Matt Skiba korvasi Tom DeLongen vuonna 2015.

Yhtye, joka on tulossa Reading and Leeds Festivalin pääesiintyjäksi tämän viikonlopun, palasi yhteen seitsemän vuotta myöhemmin. Tom DeLonge on aiemmin kertonut, kuinka Mark Hoppusin syöpädiagnoosi auttoi korjaamaan heidän ystävyytensä ja inspiroi häntä palaamaan yhtyeeseen.

Hän sanoi: ”Muistan sanoneeni vaimolleni, ‘En usko koskaan soittavani musiikkia uudelleen, en usko koskaan kiertävän uudelleen’. Sitten Mark kertoi minulle, että hän oli sairas, ja silloin ajattelin, että se oli ainoa asia, mitä halusin tehdä.”

Ennen ”One More Time…” -albumia triokin viimeisin yhteinen LP oli vuonna 2011 julkaistu ”Neighborhoods”.

Kuva: Sony Music Entertainment Sweden

Vastaa