Christina Aguilera torjuu Ozempic-huhut

Christina Aguilera on vastannut värikkäästi huhuihin, että hän olisi käyttänyt Ozempicia.

43-vuotias laulaja on viime aikoina kiinnittänyt huomiota faneihin hoikistuneella vartalollaan, mikä on johtanut spekulaatioihin painonpudotuslääkkeiden käytöstä.

Dirrty-laulaja ei kuitenkaan välitä siitä, jos fanit ajattelevat hänen käyttäneen semaglutidia ja sanoo olevansa liian vanha osallistuakseen kriitikoiden tyhjään spekulaatioon.

Glamour-lehdelle avautuessaan Christina sanoi rohkeasti: ”Minulla on nyt kypsyys, jossa en vain välitä paskaakaan mielipiteestäsi. En ota sitä vastaan.”

Hän lisäsi: ”On sinun vastuusi ottaa oma tilasi. Muiden ihmisten mielipiteet minusta eivät ole minun asiaani.”

Amerikkalainen tähti jatkoi pohtimalla kritiikkiä ja tarkastelua, johon hänen vartalonsa on joutunut altistuessaan valokeilaan 1990-luvulla.

Hän sanoi: ”Teini-ikäisenä sinulla on hyvin erilainen vartalo kuin 20-vuotiaana.

”Aloin täyttyä, ja sitten se ei ollut hyväksyttävää, koska se oli kuin ’Oh, hän lihoaa’. Sitten minulla oli alan ihmisiä: ’He tykkäsivät vartalostasi ja siitä, millainen olit laihtuneena teini-ikäisenä.'”

Selittäen, että hänen itsetuntonsa määräytyi ”kuinka laiha” hän oli, kaksi lasta omaava äiti sanoi vihaavan nähdä lastensa kokevan saman kuin hän.

Christina sanoi: ”Lapsesi laukaisevat sinussa asioita, joita et halua heidän käyvän läpi, ja se on kuin eläisit koko asian uudelleen.”

Lähde: music-news

Lue myös: Taylor Swift toi Ed Sheeranin lavalle Lontoon Eras-keikalla

2 kommenttia artikkeliin ”Christina Aguilera torjuu Ozempic-huhut”

Vastaa