Taylor Swift toi Ed Sheeranin lavalle Lontoon Eras-keikalla

Taylor Swift yllätti faninsa ensimmäisessä Lontoon Eras Tour -keikallaan kutsumalla Ed Sheeranin lavalle. Wembley Stadiumilla järjestetyn keikan yleisö hurrasi innokkaasti yllätysvierailulle, joka sisälsi duo-yhteistyön medleyn.

Kaksikko esitti yhteiskappaleitaan Everything Has Changed ja End Game keikan yllätyslauluosiossa.

Noin puolivälissä Everything-kappaletta, joka löytyy Swiftin vuoden 2012 albumilta Red, Sheeran nousi lavan takaosasta ja liittyi Swiftin seuraan. Pari päätti esityksen Sheeranin Thinking Out Loud -kappaleella ennen kuin he halailivat.

”Tämä on yksi parhaista ystävistäni maailmassa, ja tunnen kuin hän olisi minulle toinen veli”, Swift ilmoitti käsivarret Sheeranin kanssa yhteen kietoutuneena.

”Kiersimme yhdessä Red Tourilla. Joka kerta kun teen tämän keikan Red-osiota, ajattelen muistoja, jotka olemme luoneet. Ja nyt hän on joku, joka soittaa Wembleyllä kuin joka viikko. Tämä on hänelle kuin rutiinia. Ja hän työskentelee niin kovaa, ja hän on kiertueella juuri nyt ja hän on varmasti niin väsynyt. Mutta hän halusi tulla soittamaan teille ja tehdä tämän meidän kaikkien vuoksi, joten antakaa aplodit Ed Sheeranille.”

Swift ja Sheeran ovat olleet pitkäaikaiset ystävät ja yhteistyökumppanit. Sheeran oli Swiftin lämppärinä Red Tourilla, ja kaksikko on julkisesti tukenut toisiaan sosiaalisessa mediassa ja palkintogaaloissa.

Heidän viimeisin yhteistyö, The Joker and the Queen, julkaistiin vuonna 2021.

Yksi kommentti artikkeliin ”Taylor Swift toi Ed Sheeranin lavalle Lontoon Eras-keikalla”

Vastaa