Lady Gaga ja Bruno Mars kiusoittelevat fanejaan dueton parissa

Lady Gaga ja Bruno Mars jatkavat faniensa kiusoittelua tulevasta duetostaan. Odotetun kappaleen, jonka uskotaan saavan nimekseen ”Die With A Smile”, uskotaan saaneen ensiesittelynsä, kun Gaga, 38, julkaisi videon itsestään soittamassa pianoa Brunon tyyliin ja päällään paita, jossa on tämän kuva.

Gaga hemmotteli fanejaan Pariisin olympialaisten jälkeen esittämällä kadulla lyhyitä pätkiä uudesta musiikistaan tulevalta seitsemänneltä studioalbumiltaan, joka on jatkoa vuoden 2020 ”Chromaticalle”. Kesäkuussa elokuvaansa ”Gaga Chromatica Ball” markkinoiessaan hän vihjaili: ”Olen kirjoittanut ja tuottanut niin paljon kappaleita. Se ei ole mitään sellaista, mitä olen aikaisemmin tehnyt. On jotain todella kaunista tietää, että minut rakastetaan tekemästäni riippumatta.”

Samaan aikaan ”A Star is Born” -näyttelijä paljasti haluavansa tehdä toisen singlen Beyoncén kanssa. Kaksi supertähteä tekivät yhteistyötä kappaleessa ”Telephone” vuonna 2010, ja ”Bad Romance” -hittitekijä esiintyi myös ystävänsä kappaleessa ”Video Phone” vuonna 2009. Fanien spekuloitua heidän tekevän uutta yhteistyötä tämän vuoden alussa, Gaga vitsaili, että se voisi vielä tapahtua. Hän kertoi ”Entertainment Tonight” -lehdelle: ”Vastaan aina, kun Beyoncé soittaa.”

Spekulaatiot alkoivat helmikuussa, kun Beyoncén Verizon-mainos esitettiin Super Bowlissa, ja se vihjaili hänen uuteen musiikkiinsa. Fanit veivät vertailuja mainoskuvien ja ”Cowboy Carter” -videon motiivien sekä ”Telephone”-musiikkivideon tunnelman välillä.

Vaikka uusi duetto ei ehkä ole tulossa lähiaikoina, Gaga vakuutti faneille, ettei heidän tarvitse odottaa seitsemättä studioalbumia liian kauan.

Hän sanoi: ”Olen työskennellyt uuden musiikkini parissa koko ajan ja elän ja hengitän sen mukaan. En malta odottaa, että voin antaa sen faneille.” Kysymykseen siitä, milloin fanit voivat odottaa levyä, jota hän kuvaili ”täysin erilaiseksi projektiksi”, hän lisäsi: ”He vihaavat, kun sanon ’pian’, mutta pian.”

Myös 38-vuotias ”When I Was Your Man” -hittitekijä julkaisi videon Instagram-tarinassaan. Sen jälkeen, kun Bruno oli esiintynyt Mexico Cityssä ja jakanut sarjan kuvia konsertista, Gaga kommentoi useilla emojeilla, mikä lisäsi yhteistyöhuhuja.

Vastaa